DAGBOK

11 månader sedan

tbtOh my gach.. 😮 Jag bläddrade igenom gamla videos på youtube och hittade den här! Det är en vlogg som jag spelade in när jag var hårmodell.. Och visst kan ni hålla med om att jag ser ut som en helt annan person..? Det är nästan lite läskigt att det bara är 11 månader sedan! Mitt hår var mycket längre, ögonbrynen var tjockare och mina läppar var utan tvekan mindre! Dessutom hade jag inte börjat intressera mig för smink på samma sätt som idag.. Självklart sminkade jag mig dagligen.. Dock hade jag ju inte hittat intresset då! Numera sminkar jag mig för att det är roligt, men då sminkade jag mig nog av helt andra anledningar..

Vad tycker ni? Har jag förändrats totalt eller är jag fortfarande lik mig själv? 😉 Jag känner knappt igen mig själv ärligt talat..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.