DAGBOK

Tips: P3 Dokumentär

Hej bloggen!

Snacka om stressig dag in i det sista haha.. 😉 Jag hann knappt komma ur pyjamasen innan jag började svara på mejl i morse! Men nu är jag äntligen klar med allt jag behövde få gjort idag, så jag tänkte laga en ganska sen lun..eller rättare sagt tidig middag och vila ögonen ett tag! 🙂 Det känns verkligen som att mina ögon har förvandlats till två skarpa fyrkanter efter allt stirrande på datorskärmen.. Menmen, jag har ju i alla fall fått allting gjort och det känns otroligt skönt!

Medans jag lagar mat tänkte jag lyssna på P3 Dokumentär.. Har ni lyssnat på det någon gång? 😛 Dom går ju bland annat igenom svenska fall och spelar till och med upp inspelningar från förhör osv.. Riktigt jäkla bra! Jag är ju ganska intresserad av mordhistorier och detaljer kring sådana fall.. Så jag tycker om att lyssna på P3’s avsnitt som beskriver allting så detaljerat! Och vissa utav dom här fallen är ju bara för läskiga för att vara sanna.. Tidigare idag lyssnade jag på en dokumentär som handlade om ett mord på en tonårstjej här i Stockholm! Och hela bakgrundshistorien var bara så overklig! Jag kände ju till mordet sedan innan eftersom jag såg fotot på alla löpsedlar under det året! 😐 Men jag hade aldrig kunnat gissa mig till mördarens motiv osv.. 😯 Hur som, hett lyssnar-tips!

Direkt efter middagen tänkte jag sova.. Jag ska nämligen upp tidigt imorgon för att hinna blogga innan jag ska iväg på en inspelning! Så vi hör imorgon igen..

DSCN9054

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.