DAGBOK

The “me time” tag

1. Vad tittar du på eller läser på din egentid?
Varje gång jag har en timme över (vilket inte är så ofta) så kollar jag på “keeping up with the kardashians” eller “finding carter”! 🙂 Har ni inte sett den sistnämnda så har ni verkligen missat något.. Jag är ju helt fast i den serien och kan inte missa ett enda avsnitt haha! Dock hinner jag såklart aldrig se avsnitten på utsatta TV-tider, så det är tur att jag har TiVo och kan kolla på allting i efterhand.. Utöver serier lyssnar jag äver på ljudböcker ibland!

2. Vad har du på dig på din egentid?
Det brukar variera mellan en tvådelad mysdress, en jumpsuit i siden eller pyjamas haha.. 😛 Och till det blir det nästan alltid ett par gosiga sockor!

3. Vilka är dina egentids skönhetsprodukter?
Dom bästa produkterna under egentiden är nog dom som kan sitta på ett tag.. Till exempel älskar jag en lermask från Loelle (länk) som djuprengör och kan sitta på ett tag! Sedan brukar jag passa på att smörja in nagelbanden i nagelolja.. För tro det eller ej, men det är det bästa sättet att lägga ifrån sig mobilen.. 😉

4. Favorit nagellack just nu?
Ärligt talat har jag blivit lite förälskad i ett metallic-lila nagellack från H&M haha.. Inte likt mig (som älskar OPI i vanliga fall) men variation är ju härligt ibland!

5. Vad äter/dricker du under din egentid?
Under julen blir det såklart pepparkakor och ett iskallt glas med mjölk under egentiden.. Men resten utav året brukar jag njuta av ett
glas fun light och ett par skedar av lohilos proteinglass! Mums.. 😛

6. Favorit ljus just nu?
Yankee candle utan tvekan.. Min absoluta favoritdoft minns jag inte namnet på för tillfället, men det är en gullig liten nallebjörn på etiketten!

7. Har du någonsin egentid utomhus?
Absolut.. Jag försöker hinna med en promenad varje dag, och eftersom det är så kallt har jag bara mig själv och mina tankar haha! Att pilla på mobilen i minusgrader är ju inte riktigt min grej eftersom jag är så himla frusen av mig heh.. Och det är ju jätteskönt eftersom jag behöver egentid för att rensa tankarna!

8. Skulle du någonsin gå på bio själv?
Nej.. 😳 Jag skulle nog tycka att det var otroligt tråkigt! Och efter halva bion skulle jag säkert gå hem haha! Jag kan tycka det är skönt att kolla på serier med 40-minutersavsnitt hemma.. Men att se en hel film alldeles ensam skulle nog göra mig rastlös! Visst, om det var en jättebra film kanske jag skulle stanna.. Men att gå på bio själv har aldrig varit min grej haha! 😆 Jag är nog för sällskapssjuk för att sitta där och skratta alldeles ensam..

9. Favorit online butik?
Jag måste nog säga nelly.com.. 🙂 Dom är pålitliga och har nog allt jag letar efter, förutom en fin mysdress doh..

10. Något mer? Vad mer gör du under din egentid?
Hm.. Förutom att äta proteinglass, kolla på serier och gå på promenader under min egentid så brukar jag även sminka mig och kolla på youtube! 😛 Det är nog en stor del av min egentid haha.. Jag älskar att måla mig själv i ansiktet haha.. Det är som terapi för mig! 😎 Dock är väl youtube mer som en pausknapp mellan till exempel et telefonmöte och planering.. Det vill säga att jag brukar kolla på ett klipp för att få en liten paus i vardagen! Jag vet inte om det klassas som egentid eller inte, men jag tror det..? 🙂 Det är i alla fall något som får mig att ladda batterierna om jag känner mig orkeslös!

event real techniques makeup

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.