DAGBOK

I väntan på kaffet

Godmorgon bloggen!

Är ni tillbaka efter all shopping på black friday och cyber monday nu..? 😉 Det har varit lite tomt här på bloggen! Jag har saknar er.. Dock har jag varit ganska upptagen jag med, med att ringa telefonsamtal och svara på bloggmejl.. Så det kanske var lika bra att den här hektiska lönehelgen kom emellan oss hahah! 😆

Jag sitter och väntar på att mitt morgonkaffet ska bryggas just nu.. Mitt liv blir ju lätt som i en snickers-reklam om jag inte får en stor kopp nybryggd kaffe på morgonen hahah.. 😛 Och så vill jag ju inte ha det! Efter frukosten tänkte jag svara på ett par mejl och planera lite inför årets kalender.. Ja, ni hörde rätt! I år så kommer jag ha en julkalender på bloggen.. Dock kommer det inte att vara en vanligt bloggkalender med massor av presenter! Det hanns tyvärr inte med i år, så det blir nästa års utmaning! Men jag tror att ni kommer gilla årets kalender ändå.. Och vad det är för slags kalender kommer ni få reda på om ett par dagar..

Gach.. Jag älskar verkligen min nya tröja! Visst passar jag i ljusrosa..? När jag gick i skolan och praktiserade på en klädbutik fick jag höra från en personal att jag var ful i rosa.. Att den färgen inte passade mig! 🙁 Jag blev såklart jätteledsen! Men jag har kommit över det nu och även insett hur otroligt fel hon hade..

DSCN9065

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.