DAGBOK

Åsikter om pälsindustri..?

Ja.. Jag raderade faktiskt mitt förra inlägg som handlade om ångest! 😐 Det kändes som att jag inte kunde formulera mig rätt och jag ville bara ändra massor av saker när det väl publicerats.. Så det kändes lika bra att ta bort det inlägget och skriva ett nytt när jag har rensat tankarna! 😕 puh Det är inte lätt för mig att publicera ett inlägg och ta bort det igen ska ni veta heh.. Det känns som att jag sviker er på något sätt! Men som sagt, det kändes helt enkelt inte rätt att skriva om.. Jag hoppas verkligen att ni förstår!

Nu tänkte jag laga middag till mig själv och svara på kommentarerna som kommit in under mitt pälsindustri-inlägg! (länk) Jag anar att det är någon som har länkat vidare mitt inlägg på facebook, för det kom en liten ström med comments för en stund sedan! 😛 Det ska bli intressant att läsa vad ni tycker.. Jag är ju som sagt ganska förvirrad gällande ämnet och vill därför veta vad ni tycker om saken! Och till er som inte har kommenterat än, snälla gör det! 🙂 Ärligt talat så behöver jag verkligen era personliga åsikter för att förstå det här med djurindustrin osv.. Alla åsikter är välkomna! Och vågar ni inte stå för era egna åsikter av någon anledning så kan ni ju bara vara anonyma.. 😆 Gach, vad desperat hahhah! Jag är väl mest frustrerad eftersom jag inte blir klok på det här med päls..

DSCN9047DSCN9045

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.