DAGBOK

Satt hemma och grät..

Det tog tid för mig att bestämma.. Bestämma om jag skulle skriva öppet om det här! 😐 Och jag hoppas jag fattat rätt beslut..

Som en offentlig person är det inte lätt att vara alla till lags! Tro mig, jag spenderade ett helt år åt att försöka anpassa mig och ha förståelse för haters som gång på gång kränkte mig på grund av mitt yrkesval.. Jag har velat blogga sedan jag var 11 år gammal och kämpat otroligt hårt för att komma dit jag är idag! Att bli tillfrågad att ta sig an titeln “toppbloggare” och bli inbjuden till exklusiva event har varit min drivkraft.. Dom höjdpunkterna har gett mig kraften att fortsätta, trots hatet jag har mötts av på nätet och i verkligheten.. Men trots att jag hade min drivkraft förlorade jag ändå något viktigt på vägen! 🙁 Nämligen mig själv..

I höstas insåg jag vad jag höll på med.. Att jag förlorat mig själv!  😯 Då skrev jag ett inlägg som ni kanske minns..? I inlägget pratade jag om att jag skulle bry mig mer om mig själv och antagligen förändras en del.. Jag började med att fixa mitt yttre i form av kortare hår, större läppar och tatuerade ögonbryn! Det fick mig att känna mig som mig själv igen.. Och jag tror att jag behövde en makeover för att lämna det osunda tankemönstret bakom mig! Jag hade ju fastnat i en ond cirkel, som gick ut på att jag gjorde allt i min makt för att personer jag brydde mig om skulle slippa drabbas eller påverkas av hatet som jag dagligen fick på grund av bloggen.. 🙁 Eller rättare sagt, på grund av att jag var en bloggare! Jag tystnade på bloggen, och haters slutade lyssna.. Men inombords skrek jag högre än någonsin! Det fanns dagar jag bara satt hemma och grät.. Och jag förstår i efterhand att det berodde på att jag struntade i mig själv för andras skull..

Resan från den osunda cirkeln jag befann mig i har lärt mig mycket.. Bland annat att den enda jag kan förändra är mig själv! 🙂 Och att det inte gör någonting om jag inte är älskad av alla.. Det viktigaste är att jag älskar mig själv och tar hand om dom jag bryr mig om! Det kommer alltid finnas motgångar, och innan såg jag motgångar som hinder! Men efter min resa genom förvirring, hat och till och med lågt självförtroende så har jag lärt mig att motgångar ger mig styrka! Och att motgångar tyder på att något mycket bättre väntar på mig bakom hörnet.. Jag har ju även fått ett nytt perspektiv på näthat som kommer hjälpa mig att lyssna på mig själv (istället för haters) i framtiden! 😛 Sanningen är att jag nästan drunknade av den stora hatvågen.. Men nu är jag tillbaka, starkare än nånsin!!

1479387065-746Jag har börjat le igen.. 😀 Vad framtiden har att erbjuda återstår att se, men jag vet åtminstone att jag kommer möta alla höjdpunkter och motgångar med ett stort leende!

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.