DAGBOK

Vintertid

Godmorgon bloggen!

Om vi ska vara 100% ärliga med varandra.. Hur många har kollat fel på klockan idag? 😆 Förhoppningsvis ingen av er! Men jag blev själv lite förvirrad när tvättmaskinen (som var inställd på timer) satte igång en timme tidigare! Och apropå tvättmaskin så tog storstädningen upp all min tid igår.. Jag tänkte ju göra ett break i städningen och ta mig tid att blogga, men helt plötsligt var klockan sent och jag kom fram till att varken jag eller sambon hade ätit middag.. Så vi rusade ner till pizzerian precis innan dom stängde och därefter kändes det försent att blogga! Hur många sitter framför datorn och läser min blogg klockan 00.00 på halloweenhelgen liksom..? 😛 Kanske några, men inte alls många! Så jag bestämde mig för att äta och sova istället, och blogga mer idag helt enkelt..

Anyhow.. Jag har precis gjort en smoothie på banan, sojamjölk, multi greens (länk) och en matsked chiafrön! 🙂 Sedan toppade jag ju med några frysta hallon bara för att göra det extra gott haha! Jag vet inte vad det är med mig och hallon, men jag kan helt enkelt inte få nog av dom.. Hur som helst, efter frukosten så tänkte jag ta en dusch och göra mig i ordning inför en middag som jag ska på ikväll! Det ska bli mysigt att gå ut på middag en söndag.. Vi hörs senare babes!

DSC_0638 DSC_0642

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.