DAGBOK

Right now

Haha.. Nu fĂ„r det ju vara nog! 😉 Jag orkar inte gömma mig för bloggen lĂ€ngre, sĂ„ nu fĂ„r ni helt enkelt ha överseende med att mina ögonbryn ser ut som dom gör i dagslĂ€get.. Det Ă€r kanske ingen vacker syn eftersom det fortfarande Ă€r fullt med sĂ„rskorpor.. Men hur ska jag kunna blogga utan selfies?! Det Ă€r omöjligt..

Jag har precis plockat undan hĂ€r hemma och laddat en tvĂ€ttmaskin.. 🙂 Som jag nĂ€mnde tidigare stĂ„r det storstĂ€dning pĂ„ schemat idag! Jag Ă€r ju inte sĂ„ pigg pĂ„ att stĂ€da, men jag kan samtidigt inte leva i ett stökigt kaos.. SĂ„ idag tĂ€nkte jag fĂ„ det överstökat en gĂ„ng för alla hahah! 😛 Eller rĂ€ttare sagt sĂ„ mĂ„ste jag fĂ„ det gjort idag, eftersom jag har fullt upp i kommande vecka! Det Ă€r event nĂ€stan varje dag och utöver det ska jag hinna blogga och spela in en collab med en annan toppbloggare.. 😀 Jag ser verkligen fram emot nĂ€sta vecka! Det ska bli hĂ€rligt att trĂ€ffa mina bloggkompisar igen.. Jag kommer faktiskt inte ihĂ„g nĂ€r jag trĂ€ffade dom senast Ă€rligt talat?! Det mĂ„ste varit ett par veckor innan resan till Kreta.. 😼 Och det Ă€r alldeles för lĂ€ngesen om ni frĂ„gar mig! Gach, miss them..

Anyhow.. Jag ska fortsÀtta stÀda hÀr hemma, och kanske Àta en sen lunch ocksÄ! Vi hörs lite senare babes..

DSC_0596

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.