DAGBOK

Havregurt med hallon och banan

Godmorgon bloggen!

Det känns som att livet börjar vända till det bättre nu.. 😛 Jag har ju haft både bloggtorka och problem att visa mig (pga brynen) dom senaste dagarna! Och jag känner verkligen att den där lilla “spärren” håller på att släppa nu! Alla kan ju ha dåliga dagar, men jag har nog haft en dålig vecka haha.. 😆 Så är det ibland, och det enda man kan göra är att se framåt och vara positiv.. Jag hoppas att nästa vecka, som är fullspäckad med härliga bloggevent, blir tusen gånger bättre!

Jag har precis vaknat förresten.. Just nu sitter jag i soffan och kollar på KUWTK medans jag äter frukost! 🙂 Jag klickade ju hem en ny havregurt, eller helt ny vet jag inte.. Fast för mig är den i alla fall ny haha! 😉 Den smakade verkligen gott! Jag trodde att den skulle smaka mer havre och mindre gott, eftersom den trots allt är baserad på havre! Men tydligen inte.. Till havregurten skivade jag en banan och strödde över några frysta hallon! Så himla gott.. 😀 Efter frukosten ska jag ta en dusch och sedan måste hela lägenheten städas.. Rolig lördag va?? Men hellre en städdag än att leva i ett smutsigt kaos! Jag avskyr att ha stökigt..

DSC_0534 DSC_0546

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.