VARDAG

Poolhäng

Hej bloggen!

Väskan är packad och jag är nere till poolen. 🙂 Om ett par timmar ska vi ju checka ut och åka härifrån.. Men fram tills dess tänkte jag och mamma bada, sola, dricka några drinkar (självklart alkoholfria eftersom klockan är så lite) och sist men inte minst äta stora mängder med glass haha! 😉 Jag kommer verkligen sakna den här värmen när jag kommer hem till minusgraderna.. Eller, minusgrader är det väl inte..? 😆 Dock kommer det nog kännas som det när vi går av planet och kommer ut från Arlanda! Vilken tur att vi ska åka bil därifrån, och slipper frysa ihjäl på en buss eller tunnelbana hehe.. Det hade ju varit riktig tortyr!! 😮

Oh my gach.. 😎 Ser ni hur röd jag ser ut att vara på första bilden?! Är jag sådär röd, eller är det bara kameran som tar in färgerna på fel sätt? Ojoj, det är så svårt att se om jag har blivit röd när jag står ute i solen.. Jag får gå in till baren och kolla på min hudfärg där tror jag.. Håll tummarna för att jag inte har bränt mig, för det kommer svida!

Grekland 2016Grekland 2016Grekland 2016Mamma och jag tog precis en varsin glass, mums.. 😛 Dom har världens godaste bananglass här som jag bara måste hitta i Sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.