VARDAG

Morgonpromenad

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade upp till en stigande bloggstatistik, och det gjorde verkligen min dag! 🙂 Tusen tack babes.. Att flyga och lämna ett paradis är ju aldrig roligt, men nu känns det faktiskt lite bättre eftersom ni har varit så många som kikat in på min blogg och instagram det senaste dygnet… Det värmer i hjärtat ska ni veta!

Om en stund tänkte jag äta frukost och sedan måste jag packa resväskan eftersom vi ska hem senare idag.. 🙁 suck Det känns ju inte så lockande att åka från ett land med 30 grader och landa i ett annat land med 8 grader haha! För det är väl temperaturen hemma just nu? Hur ska jag klara mig i kylan? 😯 Det känns som att jag kommer frysa ihjäl så fort jag kommer ut från Arlanda haha.. Inte alls kul! Nästa gång kanske jag ska åka till ett kallt land, så att jag tycker det är varmt när jag kommer tillbaka.. Fast då blir man ju inte så brun när jag väl tänker efter! 😆 Jaja, det kommer säkert gå bra, så länge jag får tag i en riktigt tjock dunjacka innan premiären ikväll så.. 😉 Om jag minns rätt är det första dygnet värst, eftersom kroppen inte har hunnit vänja sig vid en ny temperatur så fort!

Det här är ett måste när jag är på en strand haha..

Grekland 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.