VARDAG

Hejdå Kreta..

Nu sitter vi här.. Utcheckade och helt sönderbrända av solen med en varsin drink i handen hahah! 😉 Det fick bli en mojito för mig.. Men nu till något annat, nämligen min solbränna! Jag nämnde ju för ett par timmar sedan att jag såg röd ut.. Och jag kan bara konstatera att jag är lite bränd! 😮 Fast som tur är känns solbrännan mycket värre än vad den ser ut! 😛 Så jag slipper i alla fall se ut som en stor räka, då jag är mer brun än röd haha.. Jag blev ju lite orolig över att gå på premiären ikväll när jag kände solsvedan, men det kommer nog gå bra eftersom min hud har ganska många timmar på sig att vila innan vi ska vara där. 🙂

Anyhow.. Jag har inte så mycket mer att säga haha! Vi ska väl dricka upp våra drinkar och därefter åka mot flygplatsen.. Puss!

Grekland 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.