VARDAG

Sola in i det sista

Hej bloggen!

Jag kommer åka hem till kalla Sverige imorgon istället.. Så nu gäller det att sola in i det sista haha! 😉 Jag börjar faktiskt få lite färg, och det röda har dessutom börjat gå emot en brunare ton! Dock vågar jag inte köra sololja på min grisrosa hud, trots att jag verkligen är sugen på det.. 😛 Min hy kommer ju säkert svida i flera veckor om jag så bara använder ett par droppar av olja! 😆 Så det är lika bra att sluta stressa solbrännan och försöka bli brun på ett “naturlig” sätt haha..

Just nu är jag på väg till poolen för att lägga mig i en skön solstol med en kall drink och jobba på brännan.. 🙂 Och vattenflaskan är självklart med eftersom jag har fått världens vätskebrist och inte hittar vätskeersättning i någon butik.. Hur överlever dom som bor här egentligen? Jag skulle bli tokig om jag levde i ett varmt land utan resorb eller liknande produkter.. Fast när jag väl tänker efter kan det ju bero på att jag inte kan läsa grekiska bokstäver.. Och det kan ju säkert vara så att motsvarigheten till resorb står på grekiska här på Kreta..? Det skulle inte förvåna mig haha! 😉 Så det är antagligen därför jag inte har hittat någon..

Nu ska jag sluta babbla, annars blir jag aldrig brun.. Love yaah!

Grekland 2016Grekland 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.