VARDAG

Rethymno by night

Hej bloggen!

Jag är verkligen proppmätt efter “greek nighten” haha! 🙂 Det fanns allt ifrån grillade majskolvar till kött och olika tillbehör.. Så himla gott! Jag kommer utan tvekan sakna den här maten när jag återvänder till Sverige imorgon.. Fast ärligt talat ska det ju bli ganska skönt att komma hem också! Vad är det man brukar säga nu igen..? Borta bra men hemma bäst, och det stämmer verkligen haha! 😉 Sedan är det även ett stort plus att jag är bjuden på en premiär imorgon kväll, så att jag slipper sitta hemma och ruttna.. Utan den premiären hade jag antagligen inte haft positiva tankar alls just nu! 😆 Och det säger väl ganska mycket..?

Nu ska vi ta en drink på lobbyterrassen innan det är dags att lägga sig.. Den här dagens har varit grymt lång för min del.. Med andra ord har det hänt mycket, och därför tänkte jag nog sova tidigt ikväll.. Klockan är ju en timme framför svensk tid här borta, så jag ska väl sova snart för att få en rejäl skönhetssömn. 😉

Kolla vad fint det är här förresten.. 😛 Jag kommer verkligen sakna Rethymno!

Grekland 2016Grekland 2016

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.