VARDAG

Kvällsdopp i poolen

Åh, vad skönt.. Det är fortfarande jättevarmt, trots att solen börjar gå ner! 🙂 Om en stund tänkte jag gå upp till rummet och duscha av mig sanden och saltet som jag har i håret efter allt badande i havet. Sedan ska vi äta middag på resortets restaurang! Ikväll är det förresten “greek night” och det betyder att all mat i restaurangen är 100% grekiskt! 😛 Det ska bli otroligt gott och även spännande att pröva ny mat! Jag har sett fram emot den här kvällen hela veckan och den är äntligen här.. Gach, det där fick mig att låta som en riktig foodie som lever för att äta haha! 😉 Men alla älskar väl god mat? Eller har jag missat något hehe?

Innan jag går upp till rummet och fixar mig inför kvällen så ska jag ta ett sista kvällsdopp i poolen.. Det är ju så härligt att ligga här med en drink i ena handen och kolla på solnedgången som är helt rosa! 😀 Min längtan efter att flytta dit palmerna bor blir ju bara starkare och starkare för varje sekund som går, och det enda som hindrar mig är nog hemlängtan.. Ärligt talat tror jag ju att jag skulle sakna familjen, vännerna, stockholm och alla härliga event alldeles för mycket!

Grekland 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.