DAGBOK

Stretchar efter morgonträning

Godmorgon bloggen!

Sorry att jag bloggade så otroligt dåligt igår.. 🙁 Jag mådde någorlunda bra igår morse, men sedan gick det utför! Min migrän blev bara värre för varje timme som gick och jag blev liggandes i soffan med en skål glass i slutet av dagen.. Idag mår jag bättre, och tur är väl det eftersom jag har mycket planerat! 🙂 Minns ni förresten vad jag sa i början av veckan? Jag sa att mitt veckoslut var fritt från planer haha.. Fast det varade inte så länge! Jag fick massor av “sista-minuten” inbjudningar och även bokningar.. Alltså företag som vill boka mig till olika event, produktioner osv.. 🙂 Så mitt veckoslut kommer nog vara ganska stressigt, minst sagt haha! 😉 Men det ska bli kul! I eftermiddag är jag bokad till ett TV-jobb och därefter ska jag fira en barndomsvän i förskott! Så himla mysigt ju.. 😀

Innan jag kickar igång dagen tänkte jag ta en varm dusch och dricka en proteindrink! 🙂 Det kan jag behöva efter en ganska jobbig powerwalk.. Jag känner ju verkligen att jag blivit “svagare” i kroppen av att skippa för många pass på senaste.. Jag måste skärpa mig, prioritera min tid och börja träna regelbundet igen!

platin carlson workoutKommer ni också såhär långt fram med händerna utan att anstränga er? 😉platin carlson workout

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.