DAGBOK

Fartfylld dag

Hej bloggen!

Äntligen är jag hemma och jag är helt slut haha.. 🙂 Det har varit en riktigt rolig, men lite för fartfylld dag för min del.. Det hela började med att jag vaknade upp lite för sent på morgonen och därför fick stressa iväg till Ekerö för att hämta ut mina journaler.. Som jag kanske har berättat vill jag ta tag i min höftskada och åtminstone få skadestånd för att jag blivit felbehandlad i över 10 års tid.. Så därför samlar jag på mig en hel del “bevismaterial” för att kunna skicka in en anmälan så småningom.. Det är inte enkelt och inte ett dugg kul, men jag kommer förhoppningsvis tacka mig själv i framtiden! Det är mycket papper nu.. 😕 Anyhow.. När jag hade hämtat ut journalerna tog jag en fika med mamma och därefter åkte jag iväg på TV-jobbet som hade bokat mig i “sista-minuten” igår eftermiddag.. När jag var klar i studion åkte jag ju direkt till min barndomsvän för att fira hennes födelsedag i förskott. 🙂 Det var så härligt att se henne igen!

Som ni ser är jag så trött att jag nästan skelar på ögonen haha.. Så jag ska lägga mig i sängen och sova med en gång! Vi hörs imorgon babes..

DSC_8349

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.