DAGBOK

All-black med en färgglad bomberjacka

Hej babes!

Jag kände för en all-black oufit med en färgglad bomberjacka! Så snyggt.. Jag älskar verkligen att klä mig i svart, det känns så stilrent! 🙂 Dock är det tydligen en negativ färg som man inte bör “shoppa loss” på enligt vissa tråkmånsar hahhah! 😆 But who cares..? Till den här svarta outfiten fick det faktiskt bli ett par UGGS bara för att det är så kyligt ute.. Fast jag funderar på att byta ut dom till sneakers innan jag ska på TV-jobb och födelsedagsfirande.. Det känns ju varken professionellt eller festligt att komma i ett par saltskadade mjukistofflor från 2011 liksom! Snarare pinsamt hehe.. Men jag ska ju bara iväg på ett ärende nu på förmiddagen, så mitt skoval kändes inte så viktigt ärligt talat.. Alla jobbar ju ändå vid den här tiden på dagen, så stan brukar vara ganska tom på människor!

DSC_8395 DSC_8360

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.