DAGBOK

Personliga presenttips

SPONSRAT INLÄGGHej bloggen!

Som många säkert har lagt märke till har jag ett specialgjort halsband med två stycken namn ingraverade.. 🙂 Det ena namnet är ju mitt egna och det andra är namnet på den viktigaste personen i mitt liv! Och anledningen till att jag har det här fina halsbandet är såklart för att jag alltid vill ha personen jag älskar nära mitt hjärta! Det låter kanske lite smörigt haha.. 😉 blink Men ärligt talat är det bara sanningen! Jag är ju trots allt en hopplös liten romantiker innerst inne.. 😆

Graverade smycken är bästa presenten till den du älskar, fast då bör ju den personen älska dig tillbaka också hahah.. Annars kan det nog bli lite konstigt och pinsamt tror jag.. Hur som helst, graverade smycken påminner ju lite om en förlovningsring! Med andra ord är det den perfekta presenten om ni inte är redo för att ta det stora steget, men ändå vill visa att ni älskar varandra! 🙂 Fast man behöver givetvis inte ha en partner för att gravera smycken! Det är ju lika fint att gravera in sitt namn, eller kanske sitt husdjurs namn..? Ett tredje alternativ är ju peppande ord på smycken! Det skulle många behöva.. Särskilt dom som sitter på ett tråkigt jobb! Tänk att kolla ner på sitt smycke och mötas av till exempel: “you can do this” haha! 😀 Det skulle i alla fall göra mig mer motiverad..

Här är mina presenttips! 😎 Länkar hittar ni som vanligt under kollaget.. Och om ni vill se hela sortimentet, klicka in på www.getpersonal.se!

getpersonalSnusdosa // Hjärtformat kärlekslås // Powerbank // Kaffemugg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.