DAGBOK

Kolla Rabble innan du shoppar

SPONSRAT INLÄGGHej allihopa!

Visste ni att jag är en riktig spargris?? Och då menar jag inte att jag är rosa och rund hahah.. 😉 Det jag menar är ju att jag avskyr att kasta ut pengar i onödan, vilket är ganska bra med tanke på att jag verkligen älskar shopping! Om det inte vore för min ekonomiska (och nästan lite snåla) sida skulle jag antagligen inte ha en enda krona kvar när hyran skulle betalas! 😆 Hur som helst, jag är bra på att få rabatt nästan jämt och det är tack vare www.rabble.se och deras app som alltid har koder till dom nätbutiker som jag brukar shoppa på.. Det finns över 6000 rabattkoder på hemsidan, så man kan utan tvekan få rabatt på det mesta!

Min absoluta favoritbutik är ju NELLY som har så otroligt fina plagg, skor och accessoarer! 🙂 Jag älskar att shoppa där eftersom dom har ett så stort utbud av allting en modeintresserad kvinna och även man behöver.. Och genom nellys kampanjsida på rabble (som ni hittar här) blir det mycket lättare att hitta rabatter! Jag såg förresten att nelly har fri frakt just nu! Och givetvis är ju inte frakten så jättemycket att betala i sig.. Men många bäckar små, som mormor alltid sa haha!

Sedan har vi NA-KD som får segla in på en andraplats på listan över härliga nätbutiker.. Rabble har just nu en exklusiv rabattkod som ger hela 15% rabatt på hela köpet! 😀 Härligt va? Ni hittar NA-KD’s rabattkoder hos Rabble genom att klicka här! Passa på att fynda plagg till hösten! Det finns massor med snyggt!

Sist men absolut inte minst har vi ASOS som enligt mig säljer väldigt coola och unika plagg.. 🙂 Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva det bättre, men dom har liksom en egen stil på något sätt! Och det gillar jag verkligen.. Hos dom kan man till exempel köpa rutiga byxor och härliga hattar! Det finns faktiskt inte hos alla andra nätbutiker.. Jag brukar bara shoppa där ibland, men när jag väl gör det ser jag till att kolla efter kampanjer eller rabattkoder på rabble först, och det kan ni såklart också göra genom att klicka här! Förhoppningsvis kan ni också spara in massvis med pengar att shoppa mer för!

I dagens inlägg vill jag egentligen bara säga en sak, och det är: Rabbla innan du shoppar! 😀 Jag vet inte hur mycket pengar jag har sparat in genom året på att använda mig av “fri frakt” rabattkoder och liknande.. Det är verkligen sjukt att man kan spara så mycket pengar på att bara skriva in koder i kassan, och det tar dessutom inte alls lång tid!

höstinspoKappa från NA-KD // Skor från ASOS // Klänning från nelly.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.