DAGBOK

Jag är så trött på mig själv

Oh my gash.. Jag är så otroligt trött på mig själv, eller snarare mitt utseende! 🙁 Och med det sagt vill jag ju bara inflika att jag inte har dåligt självförtroende, utan jag är bara redo för en förändring helt enkelt! 🙂 Det sägs ju att man förändras vart 7:e år eller något sånt..? Så jag antar att det är dags nu! Och det första jag vill förändra är mitt hår som jag inte kommer överens med längre.. Jag ska nog boka tid redan nu så att det blir gjort! Sedan vill jag även göra en kosmetisk tatuering som jag ärligt talat är lite rädd för att göra.. Men jag funderar på att boka en tid och inte tänka på det fören allt är över! Det är ju ett otroligt bra knep för att slippa nervositet hahaha.. 😉 blink Sist men inte minst vill jag få ordning på min kropp heh.. Och det gör jag ju bäst med träning, så jag ska verkligen ta mig tid till gymmet framöver! Det är dags för en förändring nu, och ingen (allra minst jag) ska få stoppa det! Ut med den gamla Platin, och in med den nya!!!

Jag var faktiskt osäker på om jag skulle skriva det här inlägget.. Det kändes som att många kunde reagera negativt! Men jag hoppas verkligen att ni ser att jag gör detta för min egna skull, för att jag ska känna mig 100% trygg och bekväm i mig själv! 🙂 Och just nu känner jag ju att mitt utseende inte stämmer överens med min personlighet helt enkelt.. Så därför kommer jag under dom kommande månaderna förändra mitt utseende så att det matchar den jag är på insidan..

It’s time for a change..

DSC_4683

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.