DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

Make Up Store Beauty Show 2016

Hej bloggen!

Jag var som sagt inbjuden till ett event tidigare idag, fast jag tror inte att jag sa vad det var för event..? 🙂 Anyhow, det var en otroligt härlig beauty show som anordnades av Make Up Store.. 😀 När vi (jag och mitt sällskap Gizzy) kom dit fick vi en varsin välkomstdrink i jättefina MUS-vinglas som vi även fick ta med oss hem efter visningen! Sedan minglade vi en stund innan det var dags att slå sig ner vid catwalken.. Ärligt talat har jag aldrig sett en show in real life innan, eftersom jag vanligtvis brukar vara modellen som går på catwalken hahah.. Så det var helt klart en ny upplevelse som jag gärna gör om! Min absoluta favorit under showen var nog den coola bruden i rosa! Det var något speciellt med sminkningen som verkligen inspirerade mig och gav visningen det där lilla extra..

Alla kameror klickade konstant under showen.. Så vill ni se mer lovar jag er att det finns att hitta hos alla andra storbloggare haha! 😉 Själv fotade och filmade jag om vartannat, så förhoppningsvis bjuder jag på en vlogg i ett senare inlägg.. Fast det beror ju helt på hur kvalitén blev! Jag har nämligen inte lärt mig hur den nya filmkameran fungerar än.. Och då har det ju en tendens att bli lite hur som helst! 😆 Hur som helst, jag tänkte bjuda på ett par foton till att börja med..

Visste ni förresten att MUS kommer börja med veganskt smink? 😀 Keep up the good work!

make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.