DAGBOK

Och vinnarna är..

Hej bloggen!

Det är äntligen dags att presentera 3 stycken vinnare i tävlingen med Petite Charlie! 😀 Jag kan ju bara inflika att jag är oerhört avundsjuk.. Det är väl största nackdelen med att vara bloggare, att jag inte får vara med i mina egna tävlingar och vinna dom här super-duper fina grejerna haha! 😉 blink Hur som helst, jag vill tacka alla läsare som var med och tävlade.. Och jag vill gratulera dom 3 vinnarna som vann en varsin poster.. Ni kommer få ett mejl av mig imorgon! Så håll utkik i era mejlboxar och återigen stort grattis till er! 🙂 Och juste, jag tycker att ni ska kika in på hemsidan redan nu och kolla vilken poster ni vill ha..

Och vinnarna är.. Carina Ekelund, Kiki och Gunilla.M.BpetitecharlieeVann du inte den här gången..? 😕 Var med i min nya tävling som du hittar HÄR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.