DAGBOK

All about the extra

Godmorgon bloggen!

Det spöregnar utomhus och är jättekallt! 🙁 suck Jag som tänkte starta morgonen med en härlig powerwalk.. Men det känns faktiskt mer lockande att sitta nerbäddad i soffan med en kopp kaffe och en tallrik gröt med torkade bär.. Gymmet kan jag ju lika gärna gå till ikväll, när det förhoppningsvis slutat regna.

Idag är det monday-funday haha.. Och jag startar som vanligt dagen med extra starkt kaffe (för att orka svara på alla bloggmejl) och planering i min almanacka, som är så himla härlig att använda sig av varje dag! Ni fick ju se den på bloggen igår, och visst är den fin? 😀 Förresten, passa på att vara med i tävlingen (här) för chansen att vinna en helt egen personlig almanacka.. Anyhow, jag ska som sagt äta frukost och planera lite inför veckan nu.. Och sedan tänkte jag faktiskt ta en extra varm dusch! Som ni märker är måndagarna all about the extra haha! 😉 blink Det är nog därför jag tycker att måndagar är den bästa veckodagen!

Vi hörs lite senare babes..

DSC_4252 DSC_4248

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.