DAGBOK,  TÄVLINGAR

TÄVLING – Vinn en personlig almanacka

avslutad

 

// I samarbete med PersonligAlmanacka

Hej babes..

Jag tänkte dra igång en ny tävling här på bloggen, bara för att ni är så himla grymma! 😀 Och den här gången har ni chansen att vinna en personlig almanacka från ingen mindre än Personligalmanacka.se! Jag har redan en otroligt snygg almanacka från dom, och den hjälper mig verkligen att hålla ordning och reda i mitt ganska röriga liv haha! 😆 Utan en almanacka skulle jag utan tvekan dubbelboka varje dag och komma försent till alla viktiga möten.. Så det här är ärligt talat min käraste ägodel.. Och det bästa av allt är nog att ingen har en likadan! 😉 Jag fick ju designa allt helt själv! Så jag bestämde mig för att göra ett omslag som inspirerade och motiverade mig till att planera mitt liv.. Sedan la jag in olika rutor, bland annat “dagens träning” för att hålla koll på hälsan! Sist men inte minst kunde jag också lägga in valfria sidor, och då valde jag linjerade blad samt några färgläggningsbilder eller vad det heter heh.. Visst blev det ganska coolt?

Det ni ska göra för att delta i tävlingen står här nedanför.. Jag ser verkligen fram emot att läsa era kommentarer hahah! 😉 Och när ni har kommenterat tycker jag att ni ska klicka in på hemsidan och pröva hur enkelt det faktiskt är att designa sin personliga almanacka.. Ni kommer till sidan genom att klicka HÄÄR!

REGLER FÖR ATT VARA MED I TÄVLINGEN:

Skriv en kommentar där du berätta om den värsta “planeringsmissen” du någonsin har gjort

DONE! 😀

Vinnaren utses den 3:e september..personlig almanacka platins.se tävlingpersonlig almanacka platins.se tävling personlig almanacka platins.se tävling personlig almanacka platins.se tävling personlig almanacka platins.se tävling

16 kommentarer

 • Isabelle

  Min pinsammaste planeringsmiss var när jag skulle fira en av mina kompisar, jag trodde att hon fyllde år den 10 Maj men hon fyllde egentligen år den 21 Maj. Så jag hade tänkte åka och överaska henne med tårta, presenter, balonger ja du vet, hon öppnar dörren och ser väldigt förvånad ut. Grattis skriker jag och då upptäcker jag att det är fel dag. Aja äta en god tårta och lite presenter är ju i alla fall inte fel sa hon 😉

 • Jacki

  Jag har otroligt många planeringsmissar i mitt förflutna som har förorsakat allt från arga kompisar till dyra påminnelseavgifter..
  Men, den mest komiska incidenten var nog förra året då jag skulle besöka min nya skola för första gången i Kalmar (studerar på distans och är därför bara i skolan tre dagar per månad).
  Jag kände mig väl förberedd inför min bilresa ner till Kalmar, hade ordnat hundvakt och vikarie till jobbet osv.
  Satte mig i bilen på måndagsmorgonen och började köra, jag hann ända fram till Söderköping då min
  mamma ringer mig och undrar om jag ska komma över på middag på eftermiddagen.
  Jag svarar att nej, kan inte komma på middag idag, är ju på väg till skolan som börjar imorgon.
  Mamma börjar asgarva, frågar hur långt jag har kommit för att sedan tjuta fram att det ju först är nästa vecka som jag börjar i skolan, det hade hon minsann läst på pappret jag hade hängt upp på kylskåpet hos henne.

  Kan medge att jag kände mig lite arg på mig själv, men samtidigt ganska glad över att överraska mig själv med några dagars ledighet.. :p

 • Johanna

  Jag kommer inte ihåg någon specifik händelse hahah! Kan ju bero på att jag inte har skrivit upp den och behöver alltså en almanacka 😀 Kommer aldrig ihåg vilka tider jag jobbar heller hahahah

 • Ebba Alexandra

  Jag är med!
  Min värsta planeringsmiss hände i våras när jag var som mest stressad. Jag trodde jag hade koll på läget kring allting men nej. Det slutade med att jag råkade skriva på kontrakt för två jobb samtidigt och märkte det inte förens två dagar innan jag skulle börja de första jobbet. Hur klantigt?! hahah. Så nu skriver jag upp viktiga datum osv på små post it lappar!!

 • Agnes Andersson

  Har inte hänt någon planeringsmiss än, men händer så många gånger att jag tänker “det här skriver jag upp senare/kommer ihåg”, vilket har slutat med att jag kommer på det i sista minut oxh alltid får stressa till saker. Så en almanacka skulle vara toppen haha

 • Kristiina Söderström

  Hej!

  Många är stunderna då jag gjort planeringsmissar och tabbar.
  Men den värsta och sämsta är hösten 2015. Skolan hade kickat igång och allt var i sin ordning med datum de närmsta veckorna…Trodde jag.
  Jag är noga med att skriva upp och in viktiga datum gällande jobb och barnens skola och så även denna gång med barnens skolfotografering…japp, hade full koll. Bara det, att på fel datum…
  Jag hade tänkt rätt datum men skrivit upp fel datum! Så efter att ha lämnat av barnen på morgonen och jag sitter på jobbet och skriver upp dagens datum på närvaroblocket inser jag att det är ju dagen med stort D. Årets viktigaste dag för skolbarn! Och mitt barn har inte rätt kläder på sig! Jag kastar snabbt om min dag och åker på rasten hem för att hämta rätt kläder och stylingprodukter. Hinner precis till skolan, där sonen är lugn och blir lite lätt förvånad. Snabbt klädbyte och lite styling och iväg på foto. Det blev mycket fina kort och planeringsmissen räddades!

  Ha en fin dag!

 • Sandra j

  Som konstant trött småbarnsmamma och något ( läs mycket snurrig ) i huvudet händer det nästan dagligen något tokigt pga bristen av planeringsförmåga o ett minne som knappt existerar.Min sambo tjatar om att jag borde ha en kalender då jag envisas med små postit -lappar för saker jag måååååste komma ihåg .Detta resulterar alltid i lappar överallt med små förkortningar jag inte ens kommer ihåg betydelsen av ????under en ganska lång tid har jag hållt i planeringen inför min farmors stora 85årsdag . Smörgåstårtor och dryck skulle beställas , skyltar , pynt och bokning av lokal också . Allt detta ordnade jag till perfektion om jag får säga det själv MEN till helt fel dag . Dvs mat tårtor dekor osv som alla släktingar också betalat för kommer hem till mig på en lördag . Jag ringer min mamma o frågar var fasen hon håller hus som ska hjälpa till med allt varpå hon snällt informerar om att kalaset ju är på söndagen ….kollar bokningsbekräftelsen på lokalen och visst har jag tagit fel datum/ dag även där . Detta var kul att berätta för släkten…

 • Angelica

  Ja, för en vecka sedan hade jag två viktiga saker att komma ihåg en dag. Ett Telefonmöte kl9 på morgonen och ett jobbpass samma dag. Jag tänkte att eftersom det bara var två saker så skriver jag inte ner det, jag kommer ihåg,… Vaknade kl10 och hade missat telefonmötet och försovit mig till mitt jobbpass. Så jävla uselt av mig att glömma hahahaha. Damn

 • Emma J

  En planeringsmiss som jag har gjort är att jag missade när tåget hem skulle gå och jag kom dit helt fel tid (läs timmar och timmar i förväg) men som tur var var det ju åt rätt håll. Kunde ju ha missat tåget och kommit försent än för tidigt… Man får vara glad för det lilla! Men borde helt klart ha skrivit upp tiden så kanske jag hade kunnat göra något mer den dagen än att sitta och vänta på en tråkig station!

 • Mia Korch

  Den sämsta planeringen någonsin var när vi missade tidsomställningen mellan USA och Sverige och jag insåg alldeles för sent att jag skulle jobb natt några timmar efter vi landade efter en 24 timmar lång hemresa från Miami. Snurrig i skallen tog jag mej till jobbet och höll mej vaken hela natten.

 • Gunilla.M.B

  Min “miss” i almanackan – var när jag blandade ihop en “Nathalie” med en annan med samma namn ! Hade redan gratulerat ” den första” som fyllde år på våren . Fick för mig att den ” första” fyllde år på sommaren – och skickade kort och grattade ! “Fel Nathalie” – “den första ” hade jag redan gratulerat på VÅREN – och det var alltså “den andra ” som fyllde år på sommaren ! Pinsamt när “Nathalie nr 2 ” – sa att det var “fel Nathalie” som jag grattade !! Väldigt pinsamt – kan ju tro man tappat minnet totalt !

 • Emelie mediamamman

  Det som direkt ploppade upp i huvudet kör jag på! Och det var när jag gick på körskolan. Jag hade helt missat att man skulle ställa om klockan så jag trodde jag hade gott om tid på mig så jag tänkte passa på att duscha, raka mig osv.. Så där står jag naken när telefonen ringer och körskoleläraren frågar om han ringer olägligt och om jag fått förhinder. Nej nej inte olägligt alls och inga förhinder svarar jag och hoppar snabbt som satan i kläder och springer dit. Hade jag haft en kalender hade den påmint mig om att ställa om klockan 😉

 • Julia

  Den värsta planeringsmissen jag gjort är nog ganska nyligen då jag dubbelbokat läkarbesök och tatueringstid. Så himla tråkigt att få boka om tiden för tatuering som jag längtat efter som bara den! 🙁 Hade varit perfekt med en almanacka då så jag haft koll innan jag bokat!

 • A M Rautila

  Vår familj bestämde sig för att ta en paus och lämna vardagens måsten och bestyr,
  tillsammans med vänner skulle vi byta ut det mot Mallis och ett riktigt charteräventyr!
  Förberedelserna gick som smort, att ha koll är en av de saker jag anser att jag hanterar bäst,
  Barnens och sambons pass var klara, kläder packade för såväl bad, och vardag som fest!
  Pengar hade jag växlat och solskydd hade inhandlats till såväl liten som stor,
  nya badkläder hade köpts till liten, såväl som till hennes äldre bror!
  När vi sedan står på flygplatsen, på väg att äntligen få checka in,
  upptäcker jag till min fasa, en ordentlig miss när jag öppnar väskan min!
  Ty, där ligger mitt pass, med ett bäst före datum som har passerat föregående år,
  Sambon min kan knappt hålla sig för skratt, medan jag frustrerat fäller en tår!
  Ty, när jag höll stenhård koll på alla andra, hade jag råkat glömma bort mig själv såklart,
  så det blev att ila iväg till polisen för provisoriskt pass -det var dyrt men gick i en väldig fart!
  Det löste sig denna gång, men en personlig almanacka hade verkligen satt pricken över i:et,
  här kan jag planera, skriva listor och ha full kolla på ALLAs bestyr i vardagslivet!

 • Sanna Andersson

  Min värsta planeringsmiss var för några år sen när ett av barnen skulle på utflykt med förskolan. De skulle ha matsäck med sig och rejäla kläder som tålde att gå i hela dan. Jag missade detta totalt och det var inte förrän jag ringde förskolan för att säga att jag blev sen som jag blev varse detta. Då svarar de att ja, men vi är ju ändå inte tillbaka förrän fem idag. Så himla pinsamt. Fröken fick göra matsäck inne på dagis och låna ihop kläder. Fastän det gått flera år tänker jag ofta på det och skäms. Man vill ju inte vara en dålig mamma som missar saker som känns så viktiga för barnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.