DAGBOK

Gårdagens event..

Godmorgon babes..

Vilken ångest jag vaknade upp med haha! 😯 Jag tog ju inte med mig min stora systemkamera eftersom jag var livrädd för att kameran skulle bli blöt på rib boaten.. Och det ångrar jag som tusan just nu.. Att visa upp dåliga foton i bloggen suger heh.. Men jag antar att jag får göra ett undantag den här gången! 🙁

Gårdagens event som arrangerades av Huawei var verkligen underbart.. 🙂 Dock var jag inte så bra på att ta foton, som sagt! Däremot filmade jag en hel del under kvällen, så jag tänkte faktiskt kolla igenom klippen lite senare och kanske klippa ihop en vlogg från eventet.. På så sätt hoppas jag att ni kan förlåta min idiotiska kamera-fail haha? 😉 Alltså ibland blir det ju bara kortslutning där uppe.. Anyhow, jag hade som sagt en bra kväll som bjöd på bland annat god mat och riktigt trevligt sällskap i form av några bloggisar och artister! Så jag kanske kan sno några foton från dom eftersom mina blev ett stort fiasko hahaha.. 😆 Gach, jag måste verkligen släppa det här med min kamera-fail snart.. Men det känns för tidigt än så länge! Jag är fortfarande grinig och ångestfylld till tusen!

Här är två foton (med otroligt hemsk kvalitet, förlåt..) från gårdagens event..

huawei 2016 huawei 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.