DAGBOK

Stilren söndagsoutfit

Hej bloggen!

Jag har precis ätit en ganska sen lunch, och nu ska jag och bae åka iväg till Heron City för att shoppa lite.. 🙂 Som ni vet letar jag desperat efter en ljusgrå keps i mocka, så jag tänkte kolla runt på bland annat H&M och Ginatricot.. Jag vill även ha en ny jacka i höst, så jag ska se om jag hittar någon som passar mig! 😀 Sedan tänkte vi även gå in en snabbis på IKEA för att leta efter en ny matta till vardagsrummet! Mattan som vi har i dagsläget börjar nämligen bli sjukt sliten, så vi måste verkligen skaffa en ny så fort som möjligt! 😆 Och ja, det är dagens planer so far.. När vi kommer hem blir det kanske filmkväll och en god middag!

Idag har jag på mig en väldigt bekväm söndagsoutfit.. Jag älskar ju att gå runt i lite större och mysigare kläder på söndagarna! Det ger en viss avkoppling att ha en dag i veckan då man klär sig i plagg som inte är jättesnygga hahah.. 😉 Dock skulle jag nog inte vilja kalla outfiten för ful, snarare all black och stilren!

Tröja – H&M // Byxa – Ginatricot // Skor – Lacoste // Väska – ????

platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.