DAGBOK

Jag får inte ta del av instagrams “my story”

Oh my gach.. 😯 Det har verkligen blivit en snackis om instagrams nya snapchat-liknande “my story” funktionen.. Och till en början trodde jag att man skulle ladda ner en annan app eller godkänna något i den vanliga appen för att få ta del av den.. Ja, jag är ju lite efter ibland hahah! 😉 Men så sent som igår fick jag reda på att “my story” kommer med den nya uppdateringen av appen.. Bättre sent än aldrig liksom! Hur som helst, jag gick in på app store för att uppdatera, men såg att jag redan hade gjort det..? 😕 Dock får jag inte ta del av instagrams nya funktion trots att jag har uppdaterat till den nyaste versionen.. Why me?!

När jag pratade med några vänner fick jag dessutom reda på att dom har haft funktionen i ungefär en vecka.. Say what?! 😕 Jag känner mig verkligen “efter” och näst intill panikslagen.. Jag vet, det här är lyxproblem på högsta nivå! Men som toppbloggare vill jag gärna vara först med grejer, och inte missa snackisar!

Har jag bloggläsare med samma problem..?

DSC_2072

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.