DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

Shoppat lite skönhetsprodukter..

Hej bloggen!

Jag har precis varit i Tyresö centrum och shoppat lite nödvändigheter.. 🙂 Bland annat en ny ögonbrynspalett (eftersom min är så varm i undertonen) och sedan fick det även bli en eyeliner, som ska bli jättekul att pröva! Jag köpte en eyeliner som är mer lik en penna än en pensel den här gången.. Så förhoppningsvis är den lättare att hantera! 😉 Vanligtvis använder jag mig inte av eyeliner, av den enkla anledningen att jag bara blir sur om det misslyckas.. Men nu har jag som sagt köpt en “enklare” variant, så förhoppningsvis kommer jag ha mer tålamod när jag sminkar mig haha! För hur snyggt är det inte med markerade ögon..?

Ögonbrynspaletten jag köpte kommer nog bli en utmaning eftersom jag aldrig har använd mig av vax-produkter innan.. Men förhoppningsvis lär jag mig lätt så att jag slipper bli jätteförbannad och ge upp hahah! 😉 Har ni använt er av någon ögonbrynspalett med vax någon gång..? Det skulle ju kännas underbart att få ett par tips på hur jag ska göra för bästa resultat.. Jag försökte hitta en bra tutorial på youtube, men jag hittade faktiskt ingen alls.. 😯 Så det verkar som att jag får testa mig fram och lära mig tekniken den svåra vägen! Fast när jag tänker efter borde det inte vara så himla stor skillnad på vax och vatten(!?) Jag kommer nog förstå mig på den här produkten ganska fort om jag bara ger det lite tid och prövar olika tekniker.. Men som sagt, ni får gärna komma med bra tips ändå!

DSC_0245 DSC_0254 DSC_0265

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.