DAGBOK

Dagens outfit

Hej bloggen!

Jag har spenderat eftermiddagen med att vara transport av läkemedel till en vän samt städa lite här hemma haha! 😉 Tidigare idag ringde nämligen en vän i panik och bad oss shoppa på apoteket, så bloggen fick helt enkelt vänta! Vänner i nöd kommer ju ändå först i alla lägen.. Och det hade dessutom varit ganska otrevligt att svara: “vänta, jag ska bara blogga först” haha.. 😆 Anyhow, nu tänkte jag åka till centrum för att shoppa och sedan blir det en grillkväll! Mysigt va..?

Idag har jag förresten på mig en ganska simpel outfit som består utav en t-shirt från märket Broadway, en jättesöt kavaj från H&M och ett par shorts, som även dom kommer från Broadway.. 😀 Och jag vet att ni brukar fråga vart man kan hitta broadway-kläder, eftersom dom är så sjukt snygga! Men ärligt talat vet jag faktiskt inte.. Mina plagg kommer från en utförsäljning i Nacka som 2 gånger om året säljer ut oerhört unika och speciella plagg.. 🙂 Tyvärr har jag aldrig sätt märket någon annanstans än just där! Så jag kan dessvärre inte ge några tips på vart ni ska vända er.. Hur som helst, sist har jag ett par sneakers från Lacoste som är oerhört fina och bekväma! Dock början dom bli lite skitiga nu, så jag måste googla fram något smart rengöringstips för vita skor.. Eller har ni något tips?

DSC_0185DSC_0129 DSC_0206

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.