DAGBOK

Brun utan sol

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och ska alldeles strax tvĂ€tta bort all BUS.. 😀 IgĂ„r kvĂ€ll Ă„kte jag till solariumet för att bĂ€ttre pĂ„ brĂ€nnan, och nĂ€r jag kom hem kĂ€nde jag mig fortfarande blek och elĂ€ndig haha! Jag vet inte vad det Ă€r med mig just nu, men jag har jĂ€ttesvĂ„rt att bli brun..? SĂ„ nĂ€r jag kom hem tog jag en varm dusch, skrubbade mig och letade fram min brun utan sol.. Jag kĂ€nner mig aningen orange och glansig i hyn just nu, men som tur Ă€r försvinner det efter duschen! 😉

Anyhow.. Jag ska Ă€ta frukost alldeles strax, för just nu kĂ€nner jag mig som en zombie! 😯 Klockan Ă€r liksom halv 11 och jag har inte fĂ„tt i mig koffein Ă€n haha.. SĂ„ jag tĂ€nkte nog avsluta det hĂ€r inlĂ€gget hĂ€r och blogga mer nĂ€r jag kan tĂ€nka ordentligt.. Men innan jag avslutar tĂ€nkte jag berĂ€tta lite om dagens planer! 🙂 Under dagen idag ska jag först och frĂ€mst packa upp min vĂ€ska frĂ„n resan till Tanum.. Det har liksom gĂ„tt en hel vecka nu, och den har inte ens blivit öppnad eller flyttad pĂ„ haha! 😆 SĂ„ det mĂ„ste verkligen prioriteras.. Sedan ska jag göra mig i ordning inför en födelsedagsfest jag Ă€r medbjuden till ikvĂ€ll.. Jag hoppas att det blir en riktigt lyckad kvĂ€ll! För som jag nĂ€mnde tidigare har jag aldrig trĂ€ffat nĂ„gon som ska dit, inte ens födelsedagsbarnet heh.. 😳 Men jag brukar ju inte ha problem med att lĂ€ra kĂ€nna nya mĂ€nniskor precis, sĂ„ det kommer sĂ€kert gĂ„ hur bra som helst! Vi ska grilla nĂ€r vi kommer dit, och sedan blir det party!

brun utan sol kicksbrun utan sol

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.