DAGBOK

NOCCO FOCUS

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och tĂ€nkte starta dagen med en 20 minuters powerwalk.. 😀 Och dagens trĂ€nings-koffein bestĂ„r av jĂ€ttegoda Nocco focus, som Ă€r fri frĂ„n socker och smakar cola! Det ska bli sĂ„ skönt att brĂ€nna kalorier.. Och att jag redan nu börjar se magrutor och “linjer” ökar verkligen motivationen! 😉 Love it..

Som ni vet var jag oerhört trött (varför vet jag inte!?) och sov sĂ€kert 6-7 timmar utöver nattsömnen igĂ„r.. 😐 Men trots det gick jag till gymmet! Och det var tack vare bae som jag ens orkade gymma! Vi har nĂ€mligen en “grej” nĂ€r det kommer till trĂ€ning.. Det Ă€r att vi peppar varandra till att gymma och samtidigt ser det lite som en tĂ€vling mot varandra.. Och dĂ„ blir det ju tusen gĂ„nger lĂ€ttare att trĂ€na, eftersom jag hatar att förlora haha! 😆 SĂ„ det kĂ€nns som att jag har hittat ett trĂ€ningssĂ€tt som fungerar bra för mig och som verkligen ger mig den motivation som jag behöver! Allt blir ju sĂ„ mycket roligare om man gör det tillsammans..

Juste, idag Ă€r det fredag! 🙂 Och jag har inte hunnit planera nĂ„got med mina vĂ€nner?! Men det kanske Ă€r lika bra eftersom vi har en tendens att spĂ„ra ur och komma hem en aning för sent haha.. Och jag ska pĂ„ födelsedagsfest imorgon, hos en person jag aldrig har trĂ€ffat innan.. SĂ„ det kanske Ă€r lika bra att ta det lugnt ikvĂ€ll? Jag vill ju inte dyka upp bakis och ge vĂ€rldens bittraste första intryck av mig sjĂ€lv haha! Bin there done that.. 😳 SĂ„ ikvĂ€ll blir det nog myskvĂ€ll med middag, ett glas vin..och kanske kvĂ€llsdopp?

nocco fokus

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.