DAGBOK

Filter to die for..

Hej babes..

Jag har verkligen varit en upptagen bloggare idag, sorry! 😐 Det har varit lite mycket dom senaste dagarna, och jag har dessutom känt mig trött(?) Varför vet jag inte, men som ni kanske kommer ihåg somnade jag på soffan här om dagen och sov i 6-7 timmar, även fast jag sovit jättebra.. Men jag säger som jag alltid brukar säga, shit happens! 😉 Så ikväll tänkte jag vila upp mig ordentligt satt jag är pigg i helgen, och även i nästa vecka! Movie night here i come hahah.. 😀

Har ni sett snapchats “nya” filter förresten? Alltså jag dör haha.. 😉 Dom är så himla härliga och passar verkligen till ALLT på sommaren.. Min favorit är nog solglasögonen eftersom dom har lagt in världens härligaste musikslinga till.. Gach, I’m in love for real! 😎 Finns det något bättre än snapchat när man ligger hemma på soffan och är helt slut efter en hektiskt dag? Jag tror faktiskt inte det.. Dock är det ju inte ofta jag hinner få en lugn stund och bara pilla på mobilen, men när det väl händer är det ganska skönt! 🙂 Ni får gärna adda mig på snap om ni vill lära känna en annan sida hos mig haha.. Jag heter PlatinCarlson där! Och bara så ni vet försöker jag svara på alla foton och videos, dock kan det ta lite tid ibland eftersom jag får ganska många snaps (utan att låta skrytig) heh.. 😆

snapchat2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.