DAGBOK

Smyg-premiär av Jason Bourne

Godmorgon bloggen!

Jag var på en härlig smyg-premiär av “Jason Bourne” igår.. 🙂 Filmen har premiär på Sveriges biografer idag, så om ni gillar spännande actionrullar tycker jag verkligen att ni ska se den! Jag är ju mer för romantiska komedier egentligen hahhah.. 😉 blink Men trots det gillade jag den här filmen, som var välgjord och hade en bra story.. För ärligt talat brukar det ju vara just storyn som avgör kvalitén på själva filmen! Jag är kort sagt jättenöjd med gårdagens biokväll som jag spenderade med bae och vänner! 😀 Dock åt jag alldeles för mycket popcorn och godis eftersom det var så spännande.. Ni vet vad jag menar? När man vräker i sig snacks istället för att bita på naglarna till spännande filmer heh.. Så snart ska jag iväg till gymmet, för att återigen känna mig lite nyttig och smal haha! 😆

När vi kom till biografen igår var det jättefint upplagt med mini-hamburgare, som innehöll pulled pork tror jag..? 🙂 Och det fanns även NOCCO, godis och popcorn i massor som vi fick plocka på oss av innan filmen började! 😀 För min del blev det ett par godispåsar brio, popcorn och 2 drickor.. Sedan trängde vi oss in i salongen som var fullproppad med massa människor från bl.a bloggvärlden! Jag älskar verkligen dessa event.. Jag känner mig hemma där haha! 😉

Jag klistrar in trailern här nedanför, så att ni slipper gå in på youtube och leta! 🙂 Och som sagt tycker jag att ni ska se den här filmen om ni gillar action.. Men se till att se dom tidigare filmerna först, annars kommer ni nog ha svårt att följa med.. Jag hade varit lost om jag inte vetat vad som hänt i de tidigare filmerna!

Stort tack till UIP som anordnade en fantastisk biokväll..

premiär bio jason bourne platin carlson blogg premiär bio jason bourne blogg premiär bio jason bourne joakim köhler blogg

premiär bio jason bourne platin carlson blogg premiär bio jason bourne blogg premiär bio jason bourne platin carlson bloggpremiär bio jason bourne blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.