DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

FitMe foundation – före & efter

OMG! Jag har hittat den perfekta produkten för min hy.. 😀 Nämligen en matt foundation från FitMe! Vanligtvis brukar jag ju aldrig pröva nya märken, och särskilt inte budget heh.. Men den här gången gjorde jag ett undantag eftersom jag var trött på mitt gamla märke! Och det är jag så glad över.. 🙂 Min hy har en tendens att bli glansig under varma sommardagar, och det känns ju inte så himla fräsch! Så jag har varje sommar problem med att “dölja” det på nått sätt.. Dock har ingenting funkat till 100% tills jag hittade den här produkten! Den håller min hy matt under större delen av dagen, och dessutom har jag fått en helt problemfri hy sedan jag bytte foundation.. 🙂 Jag tycker det säger ganska mycket faktiskt! Min hy mår äntligen bra, och det tack vare en budget-foundation..

Här nedanför ser ni före- och efterbilder.. Och som ni säkert kan gissa är den översta bilden före haha! 😉 Jag har lite röda punkter eftersom jag har solutslag, eller heter det kanske värmeutslag? Anyhow, här ser ni i alla fall skillnaden före och efter.. Jag tycker att den här foundation sitter så fint på huden! Älskar’t..

På fotot har jag FitMe’s matta foundation #115 (länk) som är applicerad med en beauty blender, och sedan har jag FitMe’s puder #120 (länk) för att “sätta” sminket..

innanefter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.