VARDAG

Kosttillskott osv..

Sponsrat inlägg

Hej bloggen!

Jag brukar få frågor om kosttillskott, eftersom jag skriver om träning här på bloggen.. 🙂 Och “vad bör man äta?” är nog den vanligaste frågan jag får numera! Dock finns det ingen lista på vad man bör och inte bör äta! Anledningen till det är faktiskt ganska simpel.. Alla människor har unika kroppar som fungerar olika, och vi har även separata mål inom träningen.. Så vad man bör äta är helt upp till en själv att ta reda på! 😀 När jag var liten blev jag tillsagd att fiber var oerhört bra för kroppen, så jag åt nästan bara mörkt bröd och fullkorn.. Dock mådde jag sämre utav det, och det berodde på att min kropp inte klarade av den sortens mat! Så mitt bästa tips till alla som vill äta “rätt” är att pröva sig fram och se vad kroppen mår bäst utav!

Däremot rekommenderar jag starkt att man ska får i sig näring i form utav mat, och även tillskott.. Och det är extra viktigt när man tränar eller bara är aktiv i vardagen! Jag skulle till exempel aldrig klara mig utan proteinpulver!! 😉 Det är min räddare i nöden för att leva en sund livsstil och hålla mig i form! Utan proteinpulver efter träningspasset skulle min kopp må så dåligt..

Om ni inte har något proteinpulver tycker jag att ni ska kika in på: http://www.fitnessbutiken.se/kosttillskott/proteinpulver.html

workout träning platin carlson

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.