DAGBOK

Visst börjar jag få lite bränna?

Hej bloggen!

Jag har precis smörjt in mig i Hawaiian’s sololja och gjort i ordning en fun light drink.. 😉 Så himla mysigt! Nu tänkte jag bara ligga här och bättra på brännan i ytterligare ett par timmar.. Sedan känner jag faktiskt för att hitta på något! Kanske åka till en badstrand med bae eller åka in till stan..? Ärligt talat har jag ingen aning om vad man kan göra i Tyresö på sommaren, jag har ju bara bott här i 11 månader och aldrig spenderat en sommar här.. Men det lär ju vara ganska likt Ekerö? Där jag bodde förut..

Anyhow, jag känner redan nu att jag börjar få lite solbränna! 🙂 Eller inbillar jag mig bara..? Att vara brun är ju en utav dom bästa sakerna jag vet, eftersom jag i princip ser genomskinlig ut annars haha! 😉 blink Så jag ska verkligen ta vara på solen nu och få så mycket färg som möjligt.. Värme, sololja och en kall drink med bae! Kan min onsdag ens bli mycket bättre än så?

platin solar hawaiian sololja

4 kommentarer

 • Boobie

  Oj måste vara skönt att ha så små bröst! Du behöver ju inte ens använda bh, bara slöseri med pengar för din del ju 😛 önskar jag också var platt så man slapp killars blickar på ens tuttar hela tiden!!

   • Boobie

    Varför tar du kommentarer som något negativt när man inte ens skriver något elakt? Ett bra tecken på någon som har dålig självkänsla är någon som får något att låta som en förolämpning fast det inte är det. Och det gör du bra.. Har sett hur du svarar otrevligt på vissa som inte ens menar något negativt med sina kommentarer. Jobba med ditt självförtroende så hade du förstått att min kommentar inte var en förolämpning. Det är väl knappast kul att killar stirrar på ens bröst? Precis därför önskade jag att jag hade lika små som dig så jag slapp det. Inget elakt med det, Alicia

    • Platin

     Sv: Din kommentar är tyvärr inte så smickrande i mina öron eftersom dina tidigare kommentarer innehållit grova förolämpningar och hat emot mig om mitt utseende.. För du har väl knappast börjat älska mig över en natt? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.