DAGBOK

Flytta är inte bara rainbows & unicorns

Hej bloggen!

Jag har precis kommit innanför dörren med massor utav brev och även paket som jag hämtade ut på posten nyss! 🙂 Det här med att flytta hemifrån är inte bara rainbows and unicorns haha! 😉 Det innebär också en hel del ansvar som att till exempel betala räkningar, städa upp efter sig och ha respekt samt tålamod för sina grannar.. Och ärligt talat så kämpar jag fortfarande med att “anpassa” mig till allt detta! Jag har bott i villa hela livet och varken behövt betala räkningar eller sänka volymen när klockan är efter 22.00 haha.. 😆 Så det är kanske inte så konstigt att jag är ovan med lägenhetslivet! Fast det som varit svårast för mig är trots allt räkningarna, eftersom jag är så rädd för att tappa bort en räkning och få skulder.. Dock hade jag ju kunnat lösa problemet med hjälp utav Billhop innan det ens hade blivit skulder! 😀 Men bara tanken på att jag ska komma ihåg allt själv och hålla ordning på viktiga papper är verkligen skrämmande! När jag bodde hemma hade jag ju mamma som ständigt påminde mig om saker jag glömde bort.. Så jag antar att det inte handlar om räkningarna i sig, utan snarare att jag är livrädd för att bli glömsk haha! 😉 Det är inte alltid lätt att bli vuxen, men det är utan tvekan roligt och spännande!

Nu ska jag springa iväg till gymmet för att träna.. Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.