DAGBOK

Bättrar på brännan

Godmorgon bloggen!

Att jag är uppe såhär länge utan att ha druckit kaffe är inte ett gott tecken.. Men jag kände mig så sugen på att sola solarium att jag kutade iväg till gymmet så fort jag vaknade!! 😆 Kanske har jag fått noja över att den här sommaren kommer bli kall och att alla mina vänner (som åker utomlands) kommer få mig att se ut som en albino i jämförelse? Hm.. Det kan nog ligga en del sanning i den teorin heh.. Ja, varför inte starta dagen med att bättra på brännan i stå-solariumet och känna sig extra brun?

Om en stund ska jag äta frukost med bae på balkongen och pröva mitt nya silverschampo och silverbalsam! 😀 Jag köpte ju två stycken “silverprodukter” från KICKS egna sortiment igår, eftersom personalen sa att dom fungerade exakt lika bra som produkten från Björn Axén.. Dock känns det lite för bra för att vara sant? 😕 Så jag hoppas att hon inte ljög! Men vad vet jag, produkterna kanske är jättebra trots att det är ett budgetmärke! Eller det hoppas jag i alla fall, för jag avskyr att vara den där klagande kunden haha.. 😉 Nä, nog om det nu! Jag behöver brygga mig en kopp kaffe innan abstinensen kickar in ordentligt!

DSCN7474lacoste och iphone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.