DAGBOK

Nya inredningsdetaljer

Oh my gach.. 😉 Jag var som sagt pĂ„ Hemtex igĂ„r för att shoppa lite nya inredningsprylar till lĂ€genheten! Och kolla vilka fina saker jag hittat till badrummet! 😀 Först och frĂ€mst köpte jag en tvĂ„lbehĂ„llare med en matchande tvĂ„lbricka till, som passade in perfekt i vĂ„rat badrum! Sedan hittade jag Ă€ven tvĂ„ tvĂ€ttkorgar med texten “laundry today or naked tomorrow” hahah! 😉 Det Ă€r en text som definitivt kommer fĂ„ mig motiverad till att tvĂ€tta.. 😆 För vem vill gĂ„ naken pĂ„ stan liksom? Inte jag heh..

Att köpa nytt och fixa upp ett rum Ă€r verkligen hĂ€rligt! 🙂 Jag vet inte varför, men det fĂ„r mig att mĂ„ bra haha! Fast det Ă€r vĂ€l inte sĂ„ konstigt egentligen? Jag tror att man mĂ„r automatiskt bĂ€ttre om man har det fint hemma.. Jag kommer ihĂ„g nĂ€r jag och bae flyttade ihop för 11 mĂ„nader sedan! DĂ„ blev vĂ„ran lĂ€genhet en mixad blandning av hans och min inredningsstil.. Det blev med andra ord ganska konstigt inrett.. Och det har varit ett slags störningsmoment för mig hĂ€r hemma haha! 😉 Men nu har vi faktiskt tagit tag i det hela och kommit fram till hur vi vill ha det i vĂ„ra olika rum. Det ska bli sĂ„ skönt att fĂ„ det snyggare..

inredning badrum inredning badrum inredning badrum

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.