DAGBOK

Jumpsuit & sneakers

Hej bloggen!

Jag var jättesugen på att sola med olja, bli riktigt brun och dricka drinkar hela eftermiddagen haha! 😉 Men solen gick precis i moln så nu blir det faktiskt shopping istället.. Jag måste köpa ett nytt silvershampoo (eftersom det jag har från Goldwell är dåligt) och sedan tänkte jag även kolla lite på Hemtex idag igen.. 🙂 Jag låter nästan som 80 år när jag ständigt pratar om inredning numera haha! 😆 Ärligt talat vill jag bara få ett perfekt hem med snygga möbler och läckra detaljer! Så jag lär förhoppningsvis återgå till 20 års åldern när den här fasen är förbi.. Men för nu får ni helt enkelt stå ut med att jag bombar bloggen med olika inredningscollage och annat som är relaterat till hemmet! Snacka om att jag samlar vuxenpoäng hahahah! 😉 blink I love it..

Vad tycker ni om den här looken förresten? Jag har fått en grej för jumpsuits och sneakers.. 😀 Förut körde jag nästan alltid på ballerina, och jag tycker fortfarande att det är snyggt såklart! Men det slår ju inte en stilren jumpsuit med ett par vita sneakers en härlig sommardag.. Alltså jag är så himla förälskad i den här kombon!! Och mina skor från Lacoste is to die fore hahah! 😉

Om ni vill se hela outfiten från en bättre vinkel tycker jag att ni ska besöka min instagram HÄR! Jag laddade nämligen upp ett foto när jag står upp och då syns det verkligen hur bra jumpsuiten sitter på.. Och en en gång, det finns nog ingenting som slår den här läckra kombon!

outfit platin carlson sommarplagg outfit platin carlson sommarplagglacoste sneakers

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.