DAGBOK

MÅNDAGS-PEPP

Godmorgon bloggen!

Jag har precis varit på gymmet och nyss kommit hem igen.. Äntligen måndag, yey! 🙂 Jag vet ju att oerhört många typ tänker: “har du ramlat och slagit dig?” när jag hurrar över att det äntligen är en ny vecka hahaha.. Men nej, jag är fullt frisk och redo för allt den här veckan har att erbjuda!! Dock tror jag inte att det kommer hända så värst mycket eftersom nästan alla är på semester någonstans.. 😕 Men grinar jag för det? Nopp! Jag har istället dragit igång en riktig pepp-låt med volymen på max! Och varför denna pepp nudå? Jo, eftersom jag inte orkar negativitet just nu och bara vill fokusera på det positiva i mitt liv! 😀

Först och främst tänkte jag och bae äta frukost på balkongen, det är klarblå himmel och varmt ute! 🙂 Så underbart.. Därefter är jag lite sugen på att åka in till stan faktiskt! Jag måste nämligen köpa ett nytt silvershampoo till håret (förslag på märke..?) och dessutom har jag ett presentkort på HEMTEX som jag gärna vill shoppa på.. Fast å’ andra sidan är det kanske för varmt för en heldag inne i stan? 😕 Gach, jag måste nog ha en kaffe innan jag kan tänka klart och bestämma mig haha.. Love yaaah!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.