DAGBOK

Tycker ni att jag ska skriva en bok?

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Jag tror det är oerhört få personer som kan sätta sig in i hur jag lever och hur det är att ständigt mötas av både hat och kärlek i kommentarsfältet! 🙂 För en stund sedan pratade jag med mamma i telefon om allt som hänt det senaste året! Och medans vi pratade insåg jag att det är jättemycket, både bra och dåligt.. Vissa saker är så sjuka att dom låter påhittade eller överdrivna, och andra saker känns för bra för att vara sant! Jag har ju verkligen blandade känslor om allt som hänt under det här året! 😕 Och jag kände att det kanske är dags för mig att följa blogg-trenden och skriva en bok? Fast om ni visste vad jag vet skulle ni nog bli chockade.. Kanske t.o.m få mardrömmar haha! 😉 Så jag ska nog tänka på det lite till.. Tycker ni att jag ska skriva en bok?

Gällande en eventuell bok började jag tänka på förlag, bokbranschen osv.. Jag vet ju att det är ett senare steg, eftersom jag inte ens har kommit fram till om jag ska skriva boken eller inte! Men jag är väldigt bra på att rusa i förväg haha! Hur som helst har jag verkligen ingen kunskap när det kommer till hur man trycker och publicerar en bok! Därför blev jag glatt överraskad när jag upptäckte en sida vid namn Books-On-Demand.com som bland annat hjälper privatpersoner att trycka, samt ge ut sina egna böcker.. 😀 På deras hemsida hittade jag nyttig information om hur dom arbetar, och ärligt talat kändes deras affärsidé väldigt bra och framförallt enkelt att arbeta med! Jag gillar när det är enkelt och okomplicerat.. Kika in deras hemsida HÄR!

heart book

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.