DAGBOK

Tänk vad lite träning kan göra

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade av mig själv klockan 05:10 och var på gymmet 40 minuter senare haha.. 😉 Jag kände att jag behövde rensa mina tankar ordentligt i morse.. Och ärligt talat känner jag mig mindre stressad och mycket gladare nu! Det har varit hektiskt i mitt liv dom senaste veckorna, eller månaderna.. Jag har bland annat inte hunnit träna så mycket som jag vill, och det i sin tur har väl resulterat i att jag sovit sämre och inte riktigt kunnat slappna av! Men nu känner jag mig som en hälsosam människa igen, och jag ska definitivt prioritera att gå till gymmet oftare framöver! Tänk vad lite träning kan göra, både fysiskt och psykiskt..

Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig efter gympasset.. 😀 Och därefter tänkte jag äta frukost och faktiskt lägga upp en videoblogg från när jag fyllde läpparna andra gången! För jag har ju helt glömt att lägga upp det här på bloggen.. Men bättre sent än aldrig, right? 😉 Det är väl ingen stor skillnad mot första videon, men jag vet att många vill se fillers-klippet #2 ändå!

Vad tycker ni om min fab-shaker förresten..? I love it sooo much!

träning fitspo platin carlson träning fitspo get hot and do squats sportflaska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.