DAGBOK

Bränn 600 kcal på en timme

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Jag bläddrade igenom en inspirerande fitnessguide på Hammer-Traning och hittade lärorika tips om crosstrainerträning! 🙂 Visste ni att träningen fokuseras på rumpa och baksida lår om man “springer” baklänges? Och att man kan bränna upp till 600 kcal på en timme genom crosstrainern? Det här är verkligen den perfekta träningen för att få en snygg beach body 2016 eftersom crosstrainern fokuserar på flera muskelgrupper samtidigt och bränner mycket fett! Häng inte upp baddräkten än, kör crosstrainer istället! 😉 Ni hittar massor utav bra information om crosstrainern HÄR! Det finns även träningsscheman..

Hur är crosstrainern mot kroppen då? Ärligt talat får man nog leta för att hitta en bättre maskin.. 😀 Jag som har en höftskada måste alltid vara extra försiktig i min träning eftersom min höft kan påverkas negativt av till exempel löpning eller liknande träning som ger “stötar” mot kroppen! Och det i sin tur resulterar tyvärr i att jag blir väldigt begränsad när det kommer till motionsträning! För det finns tyvärr inte så många skonsamma sätt jag kan bränna fett på.. Men nu känns det som att hoppet om en effektiv motionsträning äntligen kommit tillbaka! 🙂 Jag har bestämt mig för att träna dubbelt så hårt på crosstrainern i sommar och se hur min kropp utvecklas! Gör det ni också om ni vill slippa slita på kroppen genom löpning eller liknande.. 😀

Jag tycker att ni ska klicka in på Hammer-Traning’s fitnessguide HÄR för mer inspiration!

träning platin carlson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.