DAGBOK

Möta upp ett filmteam

Godmorgon bloggen!

Usch vad dåligt jag bloggade igår.. Det berodde väl mycket på att jag blev så himla arg över att mitt minneskort kraschade! 😐 Som tur är hade jag laddat över dom flesta fotona till datorn, men det var ändå mycket som försvann.. Och jag blir lika ledsen varje gång det händer! 😥 Som tur är hade jag ett nytt minneskort liggandes hemma, och det var inget fel på varken kameran eller datorn! Så det får jag försöka vara glad över, trots att jag förlorade foton från gårdagen! Det kunde ju varit mycket värre..

Idag är det en helt ny dag, så jag ska glömma gårdagen och blicka framåt istället! 😀 Om ett par timmar ska jag förresten möta upp ett filmteam som har bokat mig hela förmiddagen.. Jag ska nämligen medverka i deras nya TV-serie som kommer sändas på TV12 i höst.. Och jag ser faktiskt mycket fram emot att ställa mig framför kameran igen! Ni har säkert lagt märke till att det var oerhört längesen jag skrev någonting om inspelningar här på bloggen, och det beror helt enkelt på att jag inte har haft tid.. Jag har fått en hel del förfrågningar, en utav dom var att delta i ett realityprogram som verkade askul! Tyvärr var jag tvungen att tacka nej till det och allt annat som kom upp, då det ständigt krockade med bloggen.. Men anyhow, nu när jag har tid igen är jag verkligen peppad på att skina framför kameran hahah! 😉 Dock är jag jättetrött, jag hade glömt dom tidiga morgnarna..DSCN7349

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.