DAGBOK

Just let me take a selfie

Hej bloggen!

Jag har precis kommit hem efter ett besök i Chiquelles pop up store i Kungsträdgården! 😀 Dom hade gjort det oerhört fint i lokalen och bjöd dessutom på smarriga hamburgare när jag kom dit.. Dock var jag inte så värst hungrig, så jag nöjde mig med att kika efter snygga plagg och prata lite med personalen! Jag passade även på att ta foton eftersom jag vet att ni älskar att se vad jag gör om dagarna! Men nu när jag kom hem och satte in minneskortet i datorn så vill det inte fungera..? Jag tror att mitt minneskort har “kraschat” eller blivit väldigt utslitet, för det fungerar inte längre.. 🙁 suck Och jag som hade sett fram emot att bjuda på snygga foton! Men vad finns det egentligen att göra åt saken? Jag bjuder på en dödssnygg selfie istället haha.. 😉

Nu ska jag gå igenom lite bloggmejl och därefter tänkte jag äta lunch och sola.. Love yaaah!

platin carlson

En kommentar

  • Tess

    Du har så “stort” ansikte! Menar att du är så bred och rund i ansiktet typ. Jag blev retad när jag var yngre för att jag har så stort huvud och är rätt “mullig” i ansiktet som du är. Så därför känns det skönt att se att det finns fler som mig och att jag inte är ensam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.