DAGBOK

Date night with my king

Godmorgon bloggen!

Jag var på en jättemysig dejt igår kväll tillsammans med min pojkvän.. 😀 Vi började kvällen med att äta middag på TacoBar, som har blivit lite av en “grej” för oss haha! Vi hinner ju bara gå på bio någon gång per år (eftersom vi har så fullbokade liv heh..) och då har det väl blivit en liten tradition att äta en stor tacotallrik innan det är dags att mysa i biomörkret.. 😉 Jag tog såklart min absoluta favorit-tacotallrik med massor av isbergssallad och gräddfil! Love that one.. Medans min pojkvän skippade allt som hade med salladen att göra, och istället körde en guacamole-dipp på sidan av! Vi har faktiskt ganska olika smak haha! 🙂

Efter middagen gick vi på bio, och vi såg “Central Intelligence” som är så himla bra.. 😉 Jag har ju redan sett den filmen på en förhandsvisning (länk) för ett par veckor sedan! Dock bestämde jag mig för att se om filmen eftersom jag så gärna ville se den tillsammans med min pojkvän! Och det ångrar jag verkligen inte.. 😀 Filmen var lika bra andra gången, om inte bättre hahah!

bio dejt night bio dejt nightbio dejt night platin carlson bio dejt night bio dejt night

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.