DAGBOK

Smal efter bara ett träningspass

Godmorgon bloggen!

Jag fick höra av avundsjuka haters att jag blivit ett riktigt fläskberg haha.. 😉 Så nu har jag precis varit på gymmet och tränat bort dom värsta extrakilona.. Härligt att jag blivit någorlunda smal efter bara ett träningspass, eller vad tycker ni? Jag kanske inte var så tjock som haters beskrev mig som trots allt haha! 😆 Jag blir ju lika förvånad varje gång jag får höra något nytt om mig själv.. Förra veckan var jag en mullig tjockis, vad tror ni att den här veckans överraskning blir? Gach.. Haters gonna hate!

Idag är det tisdag och jag har som sagt startat dagen med ett härligt träningspass.. Och nu tänkte jag äta frukost innan jag tar en dusch, svarar på bloggmejl och springer iväg till posten för att hämta ut ett paket som har väntat på mig sedan igår.. Det ska bli jättekul att visa vad jag har fått hem på posten lite senare! 😀 Men först måste jag som sagt äta frukost, ta en varm dusch och svara på bloggmejl.. TTYL

Vad tycker ni om min nya tränings-outfit förresten? Jag älskar den här snygga Adidaströjan som är oversized och verkligen gör det lilla extra för en sportig look! Jag är 99% säker på att min tröja är i storlek 38.. Och vanligtvis har jag ju storlek 34-36!

träning platins träning platins

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.