DAGBOK

Abstinensen kickade in..

Hej bloggen!

Här sitter jag framför datorn och dricker kaffe, som vanligt haha! 😉 Ärligt talat var kaffet slut i morse, så jag startade dagen med en kopp te istället.. Dock fick jag världens abstinens efter bara ett par timmar! Jag fick huvudvärk och var tvungen att springa iväg till affären!! Tänk att jag är så beroende..? Fast jag är mycket hellre beroende av kaffe än någon livsfarlig drog! 🙂

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen.. Det blir lätt så när jag spontant reser bort och låter bloggmejlen samlas på hög under en hel helg haha! 😉 Fast jag klagar inte, bloggen är ju verkligen något jag brinner för! Så att ibland sitta en hel dag och gå igenom härliga erbjudanden skadar ju inte.. Och att min blogghörna är dekorerad med eventfoton, mysiga lampbollar och tulpaner i en snygg vas gör mig dessutom väldigt inspirerad! Den enda nackdelen är väl att jag får mindre att blogga om..? 🙁 Fast å’ andra sidan skulle ni inte få läsa om härliga event eller få rabattkoder, om det inte vore för bloggmejlen.. Så i slutändan kanske ni står ut med att jag har en “tråk-dag” här på bloggen? Det resulterar ju i så mycket roliga event och inlägg framöver!

Anyhow, ikväll ska jag och min pojkvän ha dejtnight.. 😉 Vi ska äta middag ute och gå på bio! Love it..

platin carlsonminnen ent camp finest awards och fitnessgalan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.